ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - TOKİ Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi

May

Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezinde yapılan “kitap fuarı”na, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Halil Barak ve Yasemin Bilge eşliğinde Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimizle 03/05/2024 tarihinde bir gezi düzenlendi. Kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak, kitap sevgisini aşılamak amacıyla yapılan gezide, öğrencilerimiz kitap stantlarını ziyaret ederek kitaplarla tanışma fırsatı buldular. Geziye katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Puanlı Atletizmde kız ve erkeklerde Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Bu başarı tüm EŞİTAL ailesinin.Okul idaremize,Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, branş öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik meslek tanıtımı ve kariyer günleri kapsamında Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünden personelleri 16-25 Nisan 2024 tarihleri arasında okulumuzda misafir ettik.

Etkinliğimize gelen tüm misafirlerimize, etkinlik kapsamında görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz rehber öğretmenleri Özlem ÖZTOK önderliğinde Yunus Emre sempozyumunda sunumlarını gerçekleştirdi. Öğleden sonraki oturumda da deneme metinlerini yazmak üzere çalıştaya katıldılar.

Yazılılarıma Hazırlanıyorum

Ortaokul ve Lise düzeyinde hazırlanmış örnek yazılı soruları

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız çok amaçlı salonumuzda yapılmıştır.

Okulumuza ismini veren kahraman şehidimiz İsmail TETİK'i de öğretmen ve öğrencilerimiz kabri başında andı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan sınava girecek olan öğrenciler için önemli duyuru:

Adaylar sınava; fotoğraflı sınav giriş belgesi ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden biri (nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, geçerlik süresi devam eden pasaport veya KKTC vatandaşları için KKTC kimlik kartı) ile girebileceklerdir. Fotoğraflı sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Sınav anında kullanımı doktor raporu ile belirlenen hasta veya engellilere ait cihazlar ve ilaçlar, anahtarlıksız basit anahtar, ulaşım kartları, para, alyans, şeffaf pet şişe içerisinde bandajı çıkarılmış su ve şeffaf numaralı gözlük hariç; her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah, çanta, cüzdan, cep telefonu, her türlü saat, anahtarlık, elektronik anahtar, kablosuz iletişim sağlayan cihaz, kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş ve diğer takılar, her türlü plastik, metal ve cam eşya, banka kredi kartları, her türlü elektronik ve mekanik cihaz, her türlü müsvedde kâğıt, defter, ders notu, kitap, sözlük, dergi, gazete ve benzeri yayınlar, cetvel, pergel, açıölçer ve benzeri araçlar, yiyecek, içecek ve diğer tüketim maddeleri bulunduranlar hakkında, sınav güvenlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle sınavın geçersiz sayılacağına dair tutanak düzenler. (Hazırlanan tutanakta sınavın iptal edileceğine dair ibare mutlaka bulunacaktır.)

SINAV TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ

1. Oturum: 16 Mart 2024 Cumartesi günü Türkiye saati ile 10.00’da

2. Oturum: 16 Mart 2024 Cumartesi günü Türkiye saati ile 14.00’te,

3. Oturum: 17 Mart 2024 Pazar günü Türkiye saati ile 10.00’da.

16-17 Mart 2024 2.Dönem Yazılı Sınav Duyurusu  detayları için tıklayınız.

Mrt

Öğrencilerimiz 55. TÜBİTAK Bölge Sergisini gezdiler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısı ile okulumuzda "Afete Hazırlık Kulübü" koordinasyonunda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Tatbikat siren sesi ile başlatıldı.Öğrenci ve personel "Çök-Kapan-Tutun" yaşam üçgeni ile enkaz altından sağ çıkmanızı sağlayacak en önemli deprem önlemlerden birini yerine getirerek tatbikatımızı sorunsuz gerçekleştirdi.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı sorumluluk sınavlar aşağıdaki takvime göre uygulanacaktır. Sorumlu dersin olan öğrencilerin sınav için belirtilen yer, tarih ve saatte hazır bulunması gerekmektedir. Sorumlu dersi olan öğrenci bilgileri için tıklayınız

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı yarılı tatili 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma günü bitecektir. 5 Şubat 2024 Pazartesi gününden itiaren ikinci dönem başlayacaktır .

Ock

Okulumuz Gezi Kulübünün koordinatörlüğünde hazırlanan Ankara gezimiz okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla 10 Ocak 2024 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Ara

17 Aralık 2023 Pazar günü meydana gelen trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden 12. sınıf öğrencimiz Battal Berke ZEGREK unutulmadı. Merhum öğrencimizin arkadaşları futsal maçında atletlerine Battal Berke ZEGREK'in baş harflerini ve vefat tarihini yazarak andılar ve galibiyeti de kendisine armağan ettiler. Bu duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, vefat eden öğrencimiz Battal Berke ZEGREK'e Allah'tan rahmet dileriz.